Hjælp tilVaskemaskiner

Hvorfor kan jeg ikke indstille temperaturen i programmet Eco 40-60?

Hvorfor kan jeg ikke indstille temperaturen i programmet Eco 40-60?

I programmet Eco 40-60 kan man ikke indstille temperaturen på vaskemaskinen/vaske-tørremaskinen i Miele App.

For at opnå optimalt energi- og vandforbrug, samt bedst mulige vaskeresultater bliver temperaturen i programmet Eco 40-60 automatisk tilpasset fyldningsmængden.

På nogle vaskemaskiner/vaske-tørremaskiner kan der vælges både 40 °C og 60 °C i programmet Eco 40-60. Der kan ikke vælges temperatur i Miele App.
Ved at vælge temperaturen på vaskemaskinen/vaske-tørremaskinen vaskes der ikke længere med programmet Eco 40-60. Ugyldige bomulds-  eller bomuldstestprogrammer  startes nu. Det er ikke muligt at vælge testprogrammer i Miele App.

Programmet Eco 40-60 er et specialudviklet program, som er foreskrevet i EU's Ecodesign-direktiv for vaskemaskiner.
Blandede bomuldstekstiler, der kan vaskes fra 40 °C til 60 °C, kan vaskes sammen.
Programmet Eco 40-60 har det mest effektive energi- og vandforbrug til vask af bomuldstøj.

Oplysninger om temperaturerne i programmet Eco 40-60 kan findes i brugsanvisningen, i afsnittet “Forbrugsdata”.

Hvis bomuldstøj skal vaskes ved en højere temperatur, skal du bruge programmet Bomuld, fx ved særlige hygiejnekrav.

Se yderligere informationer i brugsanvisningen.

Til grundig og skånsom rengøring af dit vasketøj, anbefaler vi Mieles vaskemidler.