Hjælp tilStemmestyring

Hvordan forbinder jeg min Miele-konto med Google Assistant?

1. Download Google Home App eller Google Assistant App fra "App Store".

2. Log ind med Google-brugerkontoen, eller opret en ny Google-brugerkonto.

3. Søg „Miele Action on Google“, se https://support.google.com/.

4. Klik på "Action", og indtast brugerkontooplysningerne til Miele App.

5. Vælg det land, hvor brugerkontoen findes.

6. Vælg "Send".

Miele-kontoen er blevet forbundet med Google Assistant og er klar til at fungere.