Hjælp tilStemmestyring

Hvilke forberedelser er nødvendige, for at jeg kan styre mine netværksforbundne Miele-produkter via Google Assistant?

Hvilke forberedelser er nødvendige, for at jeg kan styre mine netværksforbundne Miele-produkter via Google Assistant?

Hvis du bruger netværksforbundne Miele-produkter og kan overvåge og styre dem via Miele App, har du allerede tilknyttet produkterne til din Miele-konto under opsætningen.

For at du kan tale til dine netværksforbundne Miele-produkter via Google Assistant skal du gøre følgende:

1. Knyt din Google-konto til din Miele-konto, når du aktiverer 'Miele Action on Google'.

2. Konfigurer de understøttede Miele-produkter i Google Home-appen eller Google Assistant-appen.

3. Tal med dine Miele-enheder for at styre, overvåge og fleksibelt integrere dem i individuelle processer, fs start af robotstøvsugeren, når lejligheden forlades.

Nogle funktioner kan kræve ekstra indstillinger og betjening på Miele-produktet.

Ikke alle netværkskompatible Miele-produkter supporteres af stemmestyring. Miele App og stemmestyring er meget dynamiske og virker forskelligt, når de bruges sammen med netværksforbundne Miele-produkter.

De tilgængelige funktioner afhænger af Miele-produktet, softwareversionerne af alle involverede komponenter og omfanget af udvidelsen af ​​funktionsudvalget, der er godkendt af taletjenesteudbyderen og Miele.