Hjælp tilEmhætter

Kontrollampen på fjernbetjeningen lyser ikke/svagt

Når der trykkes på knappen, lyser kontrollampen på fjernbetjeningen til emhætten ikke længere eller kun svagt.

Batteriet er ved at blive fladt.

Batteriet skal udskiftes, når emhættens funktioner ikke længere kan vælges med fjernbetjeningen. Ved tryk på en tast lyser kontrollampen på fjernbetjeningen lyser ikke eller kun svagt. Emhættens funktioner kan dog stadig vælges på emhættens betjeningspanel.

Løsn de to skruer på bagsiden med en skruetrækker, og tag dækslet af.

Tag låget af.

Tag batteriet ud, og læg et nyt i.

Sørg for, at polerne vender rigtigt.

Sæt afdækningen på igen.

Sæt dækslet på igen, og skru det fast med skruerne.

Bortskaf brugte batterier i en genbrugsboks til batterier.

Der må ikke anvendes genopladelige batterier.