SoegFind en butik
Hjælp tilDialogovn

Skorpe for tynd/blød

Bagværkets skorpe er for tynd og blød.

Temperaturen var indstillet for lavt.

Hæv temperaturen med 10-20 °C.

Tilberedningstiden er for kort.

Forlæng tilberedningstiden.

Fugten i ovnrummet er for høj.

Tilkobl funktionen CrispFunktion.

Ved tilberedning af fugtige retter (som eksempelvis dybfrosne pommes frites) følges anvisningerne på emballagen, og vend retten ofte, for at reducere fugten i ovnrummet.

Åbn ovndøren 2 til 3 gange ved tilbereredning af meget fugtige retter.

Udløs ikke dampskud i slutningen af bagetiden, så der kan dannes en tykkere skorpe.

Brugsanvisning

Brugsanvisning

Her finder du brugsanvisningerne til dine Miele-produkter
Læs mere
Bestil servicebesøg

Bestil servicebesøg

Vi tager gerne imod din bestilling af servicebesøg online eller via telefon.
Planlæg et besøg
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv årsagen til din henvendelse på vores kontaktformular. Miele Service kontakter dig hurtigst muligt.
Til kontaktformularen