SoegFind en butik
Hjælp tilDialogovn

Bagværk falder fra hinanden

Bagværket falder fra hinanden, når det hæver og bager i ovnen/dialogovnen.

Dejen er for blød.

Tilsæt mindre væske i dejen.

Under hævning af meget fedtholdige deje kan tilsætning af damp gøre, at bagværket falder fra hinanden.

Lad meget fedtholdige gærdeje hæve uden tilsætning af damp.

Hævetemperaturen er for høj.

Reducer hævetemperaturen.

Hæveprocessen er for lang.

Afkort hæveprocessen. Bemærk, at hævningen er en integreret del af automatikprogrammet 'Brød'. Lad ikke dejen hæve yderligere.

Brød, der ikke bages i forme, mister faconen. Formbrød falder sammen under tilberedningen.

Brugsanvisning

Brugsanvisning

Her finder du brugsanvisningerne til dine Miele-produkter
Læs mere
Bestil servicebesøg

Bestil servicebesøg

Vi tager gerne imod din bestilling af servicebesøg online eller via telefon.
Planlæg et besøg
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv årsagen til din henvendelse på vores kontaktformular. Miele Service kontakter dig hurtigst muligt.
Til kontaktformularen