Hjælp tilApp

Produktet er ikke tilsluttet

Miele-produktet kan ikke forbindes med wi-fi-routeren. Der anvendes WPA2+WPA3-kryptering i netværket.

Wi-fi-adapteren på Miele-produkter understøtter kun ren WPA2-kode.
WPA3-kode og kombinationen af WPA2+WPA3-kode understøttes ikke.

Routeren skal indstilles til WPA2-kode. Se yderligere informationer i brugsanvisningen til din wi-fi-router.

Systemkravene til wi-fi finder du i artiklen under Miele@home > Miele App > Systemkrav til wi-fi.