Miele App viser en uegnet indstilling for enhedens netværk

Når du tilslutter Miele-produktet, anbefaler Miele App en indstilling, som du ikke kan vælge på Miele-produktet.

Den af Miele App anbefalede indstilling stemmer ikke overens med de mulige indstillinger på produktet.

Eksempel: I Miele App på siden “Handling på produktet” anbefales det at vælge indstillingen Øvrige programmer. Denne indstilling findes dog ikke på produktet. I stedet skal du vælge en anden indstilling, fx indstillingen MobileStart.

Hvis billederne og anvisningerne i Miele App ikke stemmer overens med produktet, skal du følge anvisningerne i brugsanvisningen til dit produkt, afsnit “Miele@home >Miele@home tilsluttes”.