Hjælp tilApp

Hvornår deaktiveres MobileStart automatisk, og hvornår forbliver MobileStart aktiv?

Hvornår deaktiveres MobileStart automatisk, og hvornår forbliver MobileStart aktiv?

I princippet er MobileStart ikke aktiv, når wi-fi-forbindelsen afbrydes.

CVA/CM:

• MobileStart er automatisk deaktiveret:

• Efter 24 timer

• Efter drikken

• Efter åbning af espressomaskinens dør, før et program startes

• Hvis skylningen ikke blev udført korrekt, da espressomaskinen blev slukket

• Ved en fejltagelse

H/DGX/BM/ESW/DO:

• MobileStart er automatisk deaktiveret:

• Efter åbning af produktets dør, før et program startes (også ved åbning via VoiceControl), gælder ikke for ESW.

• Hvis produktet slukkes via tænd/sluk-knappen, gælder ikke for ESW.

• MobileStart er fortsat aktiv:

• Hvis produktets dør åbnes, mens programmet kører

• Ingen tidsbegrænsning, MobileStart deaktiveres ikke efter en bestemt tid.

• Gen7000-produkter: Når produktet skifter til standbytilstand, forbliver MobileStart-funktionen tændt.

Hvis produktet ikke har en MobileStart-tast på tastaturet, forbliver MobileStart-funktionen også tændt.

G7000:

• MobileStart er fortsat aktiv:

• Når produktets dør åbnes

• Når produktet er slukket

Funktionen kan kun slukkes via MobileStart-tasten.

• Ingen tidsbegrænsning, MobileStart deaktiveres ikke efter en bestemt tid.

W/T/WT:

• MobileStart er automatisk deaktiveret:

• Når produktet slukker automatisk

• Når brugeren definerer et program via appen, og produktet starter med det samme eller med en tidsforsinkelse

Brugeren kan kun stoppe eller sætte produktet på pause.

• Hvis produktets dør er åben eller ikke låst

Produktets dør er låst, når MobileStart er aktiveret.

Køle- og fryseskabe:

• Fjernstyring af netværksforbundne køle-/fryseskabe via Miele App aktiveres automatisk.