Hvordan opretter jeg en ny wi-fi-forbindelse, når jeg har skiftet router eller adgangskode?

Hvordan opretter jeg en ny wi-fi-forbindelse, når jeg har skiftet router eller adgangskode?

1. Tryk på tasten WIFI på robotstøvsugerens medfølgende fjernbetjening, og hold den nede, indtil PAIR vises på robotstøvsugerens display.

Adgangsoplysningerne til hjemmenetværkets wi-fi nulstilles.

2. Genstart parringen af din robotstøvsuger i appen, så wi-fi-forbindelsen til hjemmenetværket kan genetableres.

Derefter vises robotstøvsugeren igen som et tilsluttet produkt i appen.

Hvis wi-fi-adgangskoden er indtastet via en password-manager i smartphonen, skal adgangskoden også ændres i password-manageren. Ellers skal du indtaste wi-fi-adgangskoden manuelt ved hjælp af smartphone-tastaturet.