Hvordan downloader jeg brugsanvisninger til netværksforbundne husholdningsprodukter i Miele App?

Hvordan downloader jeg brugsanvisninger til netværksforbundne husholdningsprodukter i Miele App?

Miele App tilbyder mulighed for at downloade de tilhørende brugsanvisninger til dine netværksforbundne husholdningsprodukter.

1. Download via siden med produktdetaljer

• Vælg det ønskede husholdningsprodukt i appens startmenu.

• Åbn indstillingerne via tandhjulssymbolet (øverst til højre).

• Vælg Brugsanvisninger i næste skærmbillede.

Appen viser de tilgængelige brugsanvisninger til husholdningsproduktet.

• Vælg den brugsanvisning, du ønsker at downloade.

2. Download via profilmenuen

• Åbn profilmenuen i appen.

• Vælg produktindstillinger.

• Vælg leksika og instruktioner i næste skærmbillede.

Appen viser en oversigt over forbundne husholdningsprodukter.

• Vælg det ønskede husholdningsprodukt.

• Vælg den brugsanvisning, du ønsker at downloade.

Bemærk: Når du downloader via profilmenuen, vises der aktuelt brugsanvisninger for maks. 5 husholdningsprodukter. I bunden af skærmen vises en fejlmelding, der automatisk lukkes efter et par sekunder. Brugsanvisningen kan derefter downloades.

Hvis du har tilsluttet mere end 5 husholdningsprodukter til netværket, og det ønskede husholdningsprodukt ikke vises, skal du bruge mulighed 1: “Download via siden med produktoplysninger”.