Hvad er forskellen mellem 'modulopdatering' og 'produktopdatering (Remote  Update)'?

Hvad er forskellen mellem 'modulopdatering' og 'produktopdatering (Remote  Update)'?

I Miele App adskilles mellem 'Modulopdatering' og 'produktopdatering' (Remote  Update)'.

Ved modulopdateringer drejer det sig som regel om en sikkerhedsrelevant opdatering, der skal installeres på wi-fi-modulet.

Kategorien 'produktopdatering' vises kun i appen, hvis du har produkter, der kan opdateres eksternt med brugerkontoen til Miele App.

Remote Update tilbydes kun, hvis du aktiverer funktionen 'Remote Update' i produktets indstillinger, og hvis Miele har frigivet en opdatering til dette produkt. Miele App giver dig en tilsvarende meddelelse, hvis funktionen 'Remote Update' skal deaktiveres på produktet.

Hvis der er en opdatering til produktet, vises dette afhængig af produktet på produktets display eller via appen. Du vil derefter også modtage oplysninger om indholdet af opdateringen i appen.