Brugsanvisning i app forsvundet efter opdatering

Den downloadede brugervejledning i Miele App er ikke længere tilgængelig efter en opdatering.

Hvis Miele App på en mobil enhed erstattes med en nyere version (opdatering), slettes de downloadede brugsanvisninger til produkterne fra brugerkontoen i appen.

Efter opdatering af Miele App skal de ønskede brugsanvisninger downloades igen.

Ved en mobil enhed med iOS-styring er det muligt at gemme de downloadede brugsanvisninger i produktet.